Get Adobe Flash player
**** START **** O SZKÓŁCE **** OFERTA **** GALERIA **** KSIĘGA GOŚCI **** FORUM **** KONTAKT **** TWOJE KONTO ****
Forum Szkółki Kwiatowej w Lanckoronie
Witamy, Gościu Serdeczny
Proszę zaloguj się albo zarejestruj.    Nie pamiętasz hasła?
W dół
TEMAT: Poznajmy się :-)
admin (Admin)
Admin
graphgraph
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Płeć: Kobieta Szkółka Kwiatowa w Lanckoronie Miejsce: Lanckorona Urodziny: 06/03
Poznajmy się :-) 2 lat(a), 9 mies. temu  
Szkółka Kwiatowa w Lanckoronie
Witam Was serdecznie

Przyszedł taki dzień, kiedy kwiaty stały się moją pasją Aż trudno uwierzyć, że kiedyś były mi zupełnie obojętne, niepotrzebne I tak wspólnymi siłami z całą moją rodziną tworzymy Szkółkę Kwiatową. Każdy z nas dokłada swoją cegiełkę, co pozwala nam ciągle rozwijać siebie i oczywiście naszą szkółkę Tak więc zaczynam swoją przygodę, nowy etap w życiu, gdzie realizuję siebie i nabywam sporo nowych doświadczeń A jak zaczęła się Wasza przygoda z kwiatami, ogrodem?

Zaloguj się Zaloguj się

Ostatnio zmieniany: 2009/07/28 07:37 Przez admin.

Admin
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Maja (Użytkownik)
Witajcie ;)
Junior Boarder
graph
O: Poznajmy się :-) 2 lat(a), 9 mies. temu  
Witajcie

Moja historia jest nieco podobna ponieważ jeszcze do niedawna kwiatki to był mi zupełnie obcy temat ;( rosną to niech sobie rosną......aż doznałam natchnienia i przyznam,że miała w tym swój udział pewna osóbka ;)i zaczęłam patrzeć na te śliczności nieco innym wzrokiem, opanował mnie szał zmian w ogródku, które do tej pory trwają ale z dnia na dzień jest coraz piękniej a ja znalazłam swoją oazę.....

Zaloguj się Zaloguj się

Maja
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
tato-rys (Użytkownik)
Fresh Boarder
graphgraph
O: Poznajmy się :-) 2 lat(a), 2 mies. temu  
Witam kobietę z pasją ogrodową!!!.
To ta pasja doprowadziła do powstania tej wspaniałej Szkółki "LANCKORONA".To fakt że cała rodzina wnosi swoja wiedzę w rozwój tej szkółki i dlatego taki wspaniały jej rozwój na rynku bylin.A na dodatek ta wspaniała strona pełna nowości.Ilość odwiedzin 50779 mówi sama za siebie.Życzę samych radości w tym dziele,zadowolenia i powodzenia.
Ryszard kochający kwiaty i ludzi.

Zaloguj się Zaloguj się
Do góry
Dostępne w szkółce:
Poszukiwana bylina

Gościmy:
Naszą witrynę przegląda teraz 22 gości 
Licznik odwiedzin:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDzisiaj:1459
mod_vvisit_counterWczoraj:3358
mod_vvisit_counterW tym tygodniu:25334
mod_vvisit_counterW zeszłym tygodniu:18572
mod_vvisit_counterW tym miesiącu:68571
mod_vvisit_counterW zeszłym miesiącu:110359
mod_vvisit_counterWszystkich:1080781